Ghidul Serviciilor
Shopcafe.ro
inapoi la firma 143 vizite
Poza Espressor
Pret: 630 RON
Foto

Espressor Francis Francis Y3 50% discount espressor Y3 portocaliu + 14 capsule gratuit + 126 capsule Iperespresso

Francis Francis Y3 este o combinatie perfecta de design, tehnologie si functionalitate. Cu un gabarit redus, compact, potrivit si pentru spatii inguste, designul garanteaza si simplitate in folosire: 2 butoane, pentru fiecare tip de espresso (normal / lung), oprire automata, si un sistem automat de expulzare a capsulelor folosite. Espressorul functioneaza doar cu capsulele Metodo Iperespresso.

Pachetul contine 6 cutii a cate 21 capsule espresso fiecare, 14 capsule espresso illy si un espressor FrancisFrancis! Y3 portocaliu.

SISTEMUL IPERESPRESSO, este un sistem inchis ce foloseste capsulele illy. Un sistem inovator pentru capsule, creat de catre inventatorul espresso-ului de astazi. Preinfuzia și emulsia garanteaza un produs de calitate superioara: cremos, cu mai multa aroma si la temperatura potrivita. Acest sistem se bazeaza pe folosirea capsulelor illy, capsule ce au o camera de extractie inteligenta care imbunatateste consistenta si gustul cafelei in interiorul ei.

Cafeaua curge direct in ceasca, nu exista contact direct cu aparatul, caracteristicile acesteia nefiind in nici un fel influentate.

Pentru mai multe detalii tehnice despre acest aparat va rugam accesati butonul: Caracteristici, sau cartea tehnica a aparatului.

Gama de capsule Iperespresso ce se pot folosi pe acest espressor cuprinde:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.