Ghidul Serviciilor
Witz Chair
inapoi la firma 177 vizite
Poza Scaune Office
Foto

Scaun ergonomic,reglabil pe inaltime cu mecanism oscilant care permite  balansul scaunului. Baza scaunului poate fi de plastic de culoare neagra , metalica cromata sau cu invelitoare de lemn iar bratele de plastic negru sau de lemn ofera posibilitatea asortarii produsului cu diferite genuri de mobilier. Pentru a armoniza biroul dumneavoastra va oferim modelul ATLAS  pe sanie metalica neagra sau cromata - produs  recomandat pentru vizitatori sau pentru mese de sedinta.

Pentru un aspect si confort sporit modelul ATLAS poate fi tapitat cu diverse materiale si in diverse culori pentru a crea un ambient placut  pentru timpul petrecut la birou , in fata calculatorului. Baza in forma de stea  poate fi dotata cu role de plastic de culoare neagra , role protectie parchet sau picioruse fixe, astfel incat scaunul poate fi fix sau mobil, iar datorita pistonului pneumatic poate fi reglat la inaltimea dorita si confera o intoarcere de360 gr

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.