Ghidul Serviciilor
A Eol
inapoi la firma 74 vizite
Poza Imprimante termice
Foto
Foto

Imprimante de birou (Desktop Printers)

In această categorie sunt cuprinse imprimante cu o capacitate de imprimare recomandata de cateva mii de etichete/zi (in serii mici de maxim 100 de etichete) – se pretează la aplicatii de birou, expedieri si receptii de marfă, etichetarea mărfurilor in depozite si controlul stocurilor, spitale si centre medicale, transporturi si logistică, etichetarea plicurilor si coletelor precum si alte aplicatii, putand fi adaptate si la functionarea impreună cu cantare electronice.

Avantaje: - ocupă puţin spaţiu; - fiabile; - preţ mic;

Dezavantaje: - nu pot fi folosite pentru aplicaţii industriale, care necesită un volum mare de tiparire în timp scurt (se recomanda a nu se imprima continuu mai mult de 30 minute. După acest interval de lucru este necesara o perioada de repaus in care sa se raceasca capul de imprimare. - producătorul recomandă ca imprimanta să imprime circa 2000 etichete (dimensiunea etichetei circa 40x24 mm) pe zi;

Modelele comercializate de firma noastra sunt: • direct termice:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.