Ghidul Serviciilor
Alcalinia Distribution
inapoi la firma 115 vizite
Poza Apă Kaqun
Pret: 8,7 RON
Foto

Apa KAQUN este unica apă, cunoscută până în prezent, ca fiind disponibilă atât pentru băut cât şi pentru îmbăiere şi care are rezultate medicale ştiinţific dovedite printr-o cercetare efectuată pe un eşantion de pacienţi voluntari.

Apa KAQUN este o descoperire unică şi nouă care este capabilă să oprească hipoxia , adică insuficienţa oxigenului din corp, fără efecte secundare, datorită conţinutului său mare de oxigen legat.

Această apă este produsă printr-un tratament special, care oferă o absorbţie benefică a calităţilor oxigenului în corp, dovedită ştiinţific. Ca rezultat al tehnologiei KAQUN, oxigenul este prezent într-o formă stabilă într-o cantitate de 18-25 mg/l, care este un multiplicator al conţinutului de oxigen din apa normală de băut.

În timpul procesului de producere nu sunt folosite substanţe chimice, iar oxigenul nu este introdus prin presiune dintr-o sursă externă!

Structura specială a apei KAQUN facilitează absorbţia de oxigen în exces prin intermediul mucoasei membranei stomacului şi a intestinelor, pătrunzând astfel în sânge şi ajungând astfel în toate părţile corpului. Reduce oboseala mentală şi fizică, deoarece reduce lipsa de oxigen a corpului într-un timp scurt.

Structura specială a apei KAQUN

În ianuarie 2009 societatea Kaqun Hungária Kft. din Ungaria a delegat Departamentul de Citogenetică şi Imunologie al Institutului Naţional al Siguranţei Chimice să examineze efectul imunologic al apei KAQUN.

Prin consumarea regulată a apei KAQUN – având un conţinut ridicat de oxigen – se introduce oxigenul direct în corp, sporind regenerarea celulelor. Prin urmare, apa KAQUN nu este o apă minerală în sensul clasic. Următoarele caracteristici o diferenţiază în mod marcant de aceasta: conţinutul redus de minerale, gradul mare de puritate, conţinutul mare de oxigen introdus printr-un tratament special.

Consumul acesteia în mod regulat detoxifică, reîmprospătează, energizează, reduce oboseala, sporeşte performanţa, alcalinizează corpul, măreşte capacitatea de transport al oxigenului prin sânge reduce procesul de inflamare a sistemului digestiv, poate fi eficient în cazuri de alergie, deranjamente imunologice şi de circulaţie, poate avea efecte favorabile în cazul operaţiilor de rinichi. Amplifică calitatea vieţii, poate spori performanţa, inclusiv cea a sportivilor şi exercită un efect benefic şi în cazul lipsei de oxigen care apare în cazul zborurilor cu avionul.

Caracteristici:

Avantajele consumului de apă KAQUN:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.