Ghidul Serviciilor
Optimal Engineering, Constructii Industriale - Paulesti / Prahova
inapoi la firma 108 vizite
Poza Constructii
Foto

Echipele noastre specializate realizeaza cu maxim de eficienta lucrari de carotare beton, de la cele mai simple pana la cele mai complexe.

Carotarea betonului cu masini si carotiere diamantate se efectueaza cand se doreste realizarea unor perforari cu diametru precis in structuri de beton armat, zidarie sau piatra.

Tehnica este precisa, cu timp scurt de executie si nu induce materialului taiat socuri mecanice ca in cazul folosirii masinilor cu percutie. Se realizeaza decupaje fara a pune in pericol structura constructiei.Nu se produc degajari de praf datorita folosirii apei in procesul de taiere; apa este aspirata si nu exista riscul de a deteriora prin inundatie elementele de constructie.

Diametrele perforatiilor sunt de la 42-500 mm, iar domeniile sunt diverse: pentru instalatii, goluri tehnologice, cosuri de fum sau aerisiri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.