Ghidul Serviciilor
Optimal Engineering, Constructii Industriale - Paulesti / Prahova
inapoi la firma 108 vizite
Poza Servicii Consultanta
Foto
Foto

Ne implicam din prima etapa a ridicarii obiectivului, prin consultarea in vederea alegerii solutiei optime de construire. O analiza judicios realizata va fi recompensata in timp prin minimalizarea costului si timpului de executie.

Optimizarea unui proiect existent, prin utilizarea solutiilor tehnice adecvate , va putea produce economii in bugetul investitiei. Colaborarea noastra cu firme de proiectare si executie va va oferi cele mai bune solutii pentru o constructie care sa deserveasca scopul propus.

In vederea alegerii unor subantreprenori competitivi, va asiguram suportul prin solicitarea si evaluarea ofertelor tehnice si de pret- oferte care sa se incadreze in conditiile tehnice si de calitate impuse prin proiect- si prin emiterea unui raport comparativ intre ofertanti impreuna cu recomandarea noastra.In caz de solicitare a beneficiarului, putem intocmi propria oferta de pret , inclusiv in programele de calcul Doclib sau Windev.

Acordam consiliere in etapa de semnare a contractelor subantreprenorilor prin negocierea conditiilor contractuale, a termenelor de livrare, a graficelor de executie si a receptiilor, in concordanta cu contractul general de executie.

Fiecare proiect are implicat un inginer constructor – manager de proiect – o persoana cu experienta care asigura urmarirea eficienta a lucrarilor de santier.Acesta are ca suport o echipa de proiect,in functie de complexitatea lucrarilor. Membrii echipei participa la sedintele din cadrul proiectului si beneficiarul primeste raporturi periodice cu privire la stadiul lucrarilor, deficiente constatate si propuneri de remedieri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.