Ghidul Serviciilor
Solado Group - Instalatii Electrice, Case Ineligente, Pitesti
inapoi la firma 100 vizite
Poza Avantaje case inteligente
Foto

Datorita faptului ca tehnologia „case inteligente” se bazeaza pe un sistem wireless (comunicare la distanta, fara fir), instalarea sistemelor specifice va fi facuta fara modificarea instalatiei electrice deja existenta in casa. Sistemul wireless este bazat pe module si poate fi extins si dupa instalarea sa.2.    Sistemul „case inteligente” va avea instalat senzori de detectie a fumului, a gazului si a apei, astfel veti fi la curent cu orice modificari pot aparea care sa puna in pericol locuinta. Prin acest sistem vor fi inchise imediat toate circuitele compromise.3.    Fiind un sistem wireless nivelul radiatiilor este infim comparat cu alte sisteme similare care exista pe piata.4.    Este usor de folosit datorita faptului ca sistemul vine cu o interfata prietenoasa accesibila si intuitiva.5.    Sistemul poate fi setat sa fie accesat de la distanta, de la orice calculator, I-phone, laptop, tableta sau alt echipament care este conectat la Internet.

Prin dotarea locuintei, ca este vorba de un birou, apartament, vila sau casa de vacanta, vom reusi sa va schimbati modul de viata, patrunzand intr-o etapa a vietii mai lipsita de stress, veti avea mai mult timp liber pentru dumneavoastra si, cel mai important, mai multa liniste si confort!

Pentru alte informatii si detalii privind tehnologia „case inteligente”, pentru oferte sau pachete de achizitie, va rugam sa ne contactati completand formularul din pagina de contact.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.