Ghidul Serviciilor
Colosseum Advertising
inapoi la firma 108 vizite
Poza Bannere
Foto

Frontlit

de la 5.99€

Pânză din PVC cu rezistență la condiții de mediu și factori UV, creată special pentru printare cu cerneluri pe bază de solvent. Material flexibil alb, compus dintr-o ţesătură de poliester, potrivit aplicațiilor de mici sau mari dimensiuni, luminate din față. În preţ sunt incluse şi finisajele (taiere la finit, capse şi fante de vânt).

Blockout

de la 7.00€

Material pretensionat compus dintr-o țesatură de poliester special, cu 3 straturi, cel din mijloc fiind de culoare neagră. Este opac, printabil pe ambele fețe și foarte rezistent. În preţ sunt incluse şi finisajele (taiere la finit, buzunare, capse şi fante de vânt).

Backlit film

de la 9.00€

Este un poliester cu un strat special pentru print, cu un coating ideal ce permite utilizarea materialului pentru postere iluminate din spate, având un strat mat pe spate care contribuie la obținerea unui contrast mare și o definiție foarte bună a culorii.

Mesh

de la 6.00€

Material flexibil pretensionat compus dintr-o țesătură de poliester special, mai uşor decât frontlit-ul (270 gr.), cu orificii ce permit trecerea aerului şi a luminii. Poate fi folosit atât pentru interior, cât și pentru exterior, clădiri, fațade etc.

Polipropilenă

de la 6.99€

Material mai rezistent la căldură decât policlorura de vinil (PVC), este in principal utilizată pentru printuri de foarte bunăcalitate. De cele mai multe ori întâlnim polipropilena la Roll-up-uri şi postere.

Pentaprint

de la 20.00€

Material din PVC mai rigid şi mai rezistent decât polipropilena. Acest material îmbracă de obicei pop-up-urile si alte standuri expozitionale. Este un material care nu crapă atunci când este îndoit.

Canvas de la 12.00€

Este o pânză albă, opacă, precum cea a tablourilor destinată printării digitale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.