Ghidul Serviciilor
Colosseum Advertising
inapoi la firma 108 vizite
Poza Promotionale
Foto

Agende

de la 1.00€

Agende datate, nedatate, săptămânale, agende economice şi de lux, agende cu copertă din piele sau cu copertă din material textil sau înlocuitor piele, agende personalizate. Contactaţi-ne pentru a primi noul catalog 2014.

Cărţi de vizită

de la 7.50€

Printarea carţilor de vizită se poate face cu policromie sau o singură culoare, faţă sau faţă-verso, pe diferite tipuri de cartoane şi gramaje. Comanda minimă este de 100 bucăţi.

Pliante şi broşuri

de la 3.00€

Imprimarea pentru pliante şi broșuri se realizează de regulă în policromie faţă-verso, pe suport de hârtie sau de carton de grosimi variate, în funcţie de necesităţile şi de preferinţele clientului.

Plicuri şi mape

de la 1.50€

Oferă identitate firmei dumneavoastră prin afişarea logoului, fonturilor personale, culori, informaţii exacte.Plicurile pot fi folosite la orice ocazie, de la corespondenţa uzuala, expedierea de felicitări, anunţuri, reclame, la anunţarea ocaziilor speciale.Clientul, furnizorul sau partenerul de afaceri va aprecia cu siguranţă o prezentare bine pusă la punct, în care toate hârtiile şi cartea de vizită vor fi frumos organizate în propriile mape personalizate.

Cadouri de afaceri

de la 7.00€

Fiecare cadou comunică ceva despre cel care îl oferă. Alegerea unui cadou este un moment important și delicat, care permite celui care îl oferă să transmită stimă, valoare și prestigiu. Poate fi folosit pentru a promova un produs nou, un serviciu, să creeze vizite la un stand expozițional sau într-un web site, să îi motiveze pe cei din echipa de vânzări, pe distribuitori, să fidelizeze clienții.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.