Ghidul Serviciilor
Colosseum Advertising
inapoi la firma 108 vizite
Poza Sisteme de expunere
Foto

Roll-up

de la 25.00€

Sistem de expunere care se strânge automat pe un rulou tensionat, într-o casetă din aluminiu. Portabilitatea foarte mare a standului atunci când este strâns îl face ideal pentru expoziţii, evenimente, prezentări, etc. Acesta vine însoţit de o geantă textilă.

Pop-up spider

de la 280.00€

Perete de prezentare cu o înfaţişare profesionistă, creat special pentru amenajări expoziţii, pentru prezentări, conferinţe, etc. Este format dintr-o structură metalică extensibilă tip spider, pe care se ataşează panouri din PVC, personalizate cu autocolant printat şi laminat. Acesta vine însoţit de o geantă cu roţi şi un spot luminos.

People stopper

de la 45.00€

Stand de podea pentru prezentarea posterelor, format dintr-un cadru metalic pe care sunt fixate două rame de aluminiu cu profile culisante de tip click frame. Pentru fiecare ramă există o folie protectoare.

Click frame

de la 25.00€

Suport pentru prezentarea posterelor, ce poate fi fixat pe perete. Este format dintr-o ramă de aluminiu cu profile culisante de tip click frame şi o folie protectoare.

Mese de sampling

de la 80.00€

Standuri expoziţionale folosite în activitatea de marketing direct, în centrele comerciale. Personalizarea se realizează prin decorarea cu autocolant laminat, a părţii frontale şi a header-ului din partea de sus.

Roll-up de birou

de la 11.00€

Potrivit pentru a fi utilizat la evenimente, conferinţe, prezentări si campanii de vânzare. Este un suport perfect pentru munca de teren. Grafica este protejată într-o casetă metalică şi este simplu de a o trage în sus pentru expunere. În mai puţin de 1 minut este gata pentru prezentare. Un instrument excelent pentru prezentări şi expunere fără a ocupa spaţiu.

Panouri direcționale

de la 25.00€

Sunt folosite cu succes în campaniile de promovare outdoor, puncte de lucru, showroom-uri, cât şi cu ocazia diverselor evenimente organizate în anumite locaţii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.