Ghidul Serviciilor
Alke Total Confort - Sisteme De Incalzire Industriala Si Pentru Terase, Brasov
inapoi la firma 181 vizite
Poza Panouri Solare
Foto

Panourile solare Alke –cu tuburi vidate sunt colectoare de energie solara foarte eficiente , ce capteaza un procentaj ridicat de caldura . Fiecare tub functioneaza individual , fiind fabricat dintr-un perete dublu de sticla . Intre acesti pereti , se afla un vacuum ce mareste semnificativ gradul de izolare termica . Acest design permite acumularea de caldura in interiorul tuburilor vidate si previne pierderile acesteia in exterior.In interiorul tubului se afla un conductor din cupru . Acesta ii permite lichidului de incalzire sa fiarba la o temperature mult mai scazuta . In timp ce fluidul fierbe , vaporii se ridica inspre varful conductorului de incalzire , unde are loc schimbul de caldura . procesul este dupa aceea , preluat de schimbatorul de caldura , de obicei parte a unui rezervor , ce stocheaza agentul termic pentru utilizare imediata sau viitoare.

Avantajele folosirii tuburilor vidate :-pot fi folosite la temperature foarte joase , fara pericol de inghet -sunt durabile si pot fi usor inlocuite in cazul in care se deterioreaza-au nevoie de o suprafata mica de montaj in comparatie cu sistemele cu panouri plane -au o greutate redusa deoarece nu necesita montarea cazanului pe acoperis -aspect estetic si intretinere usoara -in conditii de temperaturi scazute, panourile solare sunt mult mai eficiente decat cele plane -pot capta caldura soarelui chiar si din unghiuri joase de radiatie solara (cum ar fi dimineata si seara )-forma tubului si vidarea tuburilor permit captarea caldurii solare chiar si in conditii de nori sau lumina sla

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.