Ghidul Serviciilor
Bionova, Alba Iulia - Piscine Naturale Pentru Gradina
inapoi la firma 197 vizite
Poza Construire metoda La scara larga
Foto

Experienta de imbaiere in piscinele naturale este o alternativa economica fata de presiunea tot mai mare a costurilor legate de reabilitarea si intretinerea piscinelor traditionale tratate chimic.

In bazinele rezidentiale private, metoda cea mai folosita presupune utilizarea proiectului cu o sectiune ce combina zona de inot si cea de regenerare.

Sistemele utilizate in sectorul comercial sau public sunt impartite in corpuri separate de apa pentru zona de inot si cea de regenerare. De obicei zona de inot nu contine plante iar apa este tratata in zona separata de regenerare.

Avantajul acestei metode consta in eficienta crescuta a zonei de regenerare datorita includerii sistemelor tehnologice si hidraulice in designul sau.

Prima piscina naturala din Europa a fost construita in Austria in anul 1990 pentru comunitatea din Herzogsdorf de catre Gerhard Brandlmeier, fondatorul BioNova.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.