Ghidul Serviciilor
Green Recycle
inapoi la firma 104 vizite
Poza Bioactivatori
Foto

POLUAREA APELOR subterane si de suprafata reprezinta o problema majora in zilele noastre, intrucat se constata o crestere a gradului de indiferenta fata de modul de stocare si eliminare finala a deseurilor generate.

Produsul nostru accelerează degradarea aerobă a deșeurilor în fose septice .Calitatile sale sunt: -elimina mirosurile neplăcute -oferă degradare biologică și de lichefiere a depozitelor solide. -pretrateaza apele uzate . -crește eficiența rezevoarelor septice prevenind totodata blocajele și nevoia de colectare a deșeurilor

 Produsul este esential pentru:

-fose septice -rezervoare de apă reziduală -stații de pompare -statii de epurare -separatoare de grasimi   Produsul oferit de noi constă din microorganisme selectate pentru capacitatea lor de a degrada deșeuri organice , celuloză și lignină din apele uzate orășenești si industriale. Microorganismele anaerobe din produsul nostru degradeaza rezidurile din rezervorul septic prin oxidare aerobă . Asadar, microorganismele aerobe nu vor mai găsi nimic cu ce să se hrănească . Prin această acțiune de coroziune aerobă și mirosurile neplăcute sunt eliminate .

Prezentare : pulbere minerale Granulometria : 160 microni Densitate : 1.0 – 1.2 Miros : Nici unul Culoare: gri bej Valoarea pH-ului la soluție saturată : 6.5-7.5

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.