Ghidul Serviciilor
Green Recycle
inapoi la firma 104 vizite
Poza Produse retinere poluare
Foto
Foto

Produsul nostru este indicat pentru orice tip de contaminare lichidă, semilichida, accidentală sau de durată , dar si pentru operatiuni de curatare a tancurilor, a rezervoarelor de stocare precum si pentru curatarea platformelor industriale.

Datorita capacitatii sale sporite pe care o are de a reţine deseuri periculoase precum uleiurile uzate, carburanţi şi alţi poluanţi lichizi-toate tipurile de hidrocarburi, vopsele, erbicide, pesticide, acizi,  este destinat si retinerii rezidurilor biologice, sange, grasimi animale,  fiind în acelaşi timp integrabili în natură-100%biodegradabil.

Produsul este disponibil in diferite cantitati(saci de 20-27 kg, saci 1-20 kg, etc) si poate fi livrat in mai putin de 24 h oriunde in tara.

Societatea noastra poate asigura si solutia  preluarii in vederea eliminarii finale autorizate a acestui produs dupa utilizare oriunde in tara.

Contactaţi-ne pentru a primi mai multe detalii în privinţa calităţii acestor produse, dar şi a cantităţilor disponibile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.