Ghidul Serviciilor
Green Recycle
inapoi la firma 104 vizite
Poza Produse retinere poluare
Foto

Manipularea produselor si a materiilor prime este de cele mai multe ori vitala pentru protejarea mediului incojurator. Stocarea acestora fie pe perioade scurte sau lungi trebuie sa fie in siguranta atat pentru personalul intreprinderi cat si pentru mediul inconjurator.

Caracteristici:

Cuvele noastre sunt “croite” in functie de necesitatile dumneavoastra, dupa natura materialului stocat (volum si greutate).Caracteristicile lor vor da un plus de valoare activitatii dumneavoastra prin gradul inalt de sustinere a protectiei mediului.

-sunt destinate retinerii scurgerilor accidentale de substante periculoase de natura hidrocarburilor, vopselelor, diluantilor,substantelor chimice, apelor uzate, etc.

-sunt usor de manipulat, atat manual cat si cu motostivuitorul sau transpaletul.

Asa cum este politica noastra, obiectivul nostru nu este de a va vinde  produsul in sine, odata cu el va dam fara nici un cost suplimentar si consultanta necesara asupra modului de utilizare si de intretinere, si asupra modalitatii de a fi mereu in conformitate cu legislatia europeana.

Va vom sprijini in a fi in concordonta cu cerintele oricarui gen de audit/control din partea oricarei categorii de client sau potential client si din partea organelor de control, inainte ca acesta sa aiba loc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.