Ghidul Serviciilor
Green Recycle
inapoi la firma 104 vizite
Poza Servicii ecologizare
Foto

Separatoarele de grasimi alimentare necesită curăţare şi întreţinere periodică întrucât reţin reziduuri care, pe lângă mirosul neplăcut pe care îl emană, sunt cancerigene şi pot afecta serios starea de sănătate a personalului şi a clientelei unităţilor în cauză. Totodată, dacă sunt eliberate în canalizare, grasimile produc blocaje putând crea astfel probleme serioase.

Aceste servicii se adreseaza tuturor detinatorilor de separatoare de grasimi:

Avem solutii curate de curatare atat a separatoarelor de grasimi ingropate cat si pt cele exterioare(montate sub chiuvete, si nu numai)

Serviciile noastre se diferenţiază de cele oferite în prezent pe piaţă prin faptul că nu sunt simple vidanjări, ci reprezintă extragerea atentă a reziduurilor de grăsimi, urmată de o curăţare în detaliu a suprafeţei interioare a separatorului şi a sistemelor de separare din interior, finalizate prin verificarea atentă a bunei funcţionări a separatorului, toate aceste operatiuni efectuandu-se prin metode de igienizare ecologica ce nu permite eliberarea mirosurilor  neplacute.

Va asiguram ca in urma interventiei noastre va veti relaxa intr-o ambianta placuta ca de primavara intrucat va respectam atat pe dumneavoastra cat si pe clientii dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.