Ghidul Serviciilor
Ecadent-Cabinet Stomatologic-Miercurea Ciuc
inapoi la firma 133 vizite
Poza Ortodontie
Foto

Ortodontia trateaza problemele de malocluzie si malpozitie (inchiderea gurii incorecta si pozitionarea gresita a dintilor). Majoritatea cazurilor pe care le trateaza ortodontii sunt de inghesuiri de dinti, exista insa multe alte probleme posibile: dinti "rotiti" fata de axul normal, dinti prea in fata sau in spate in raport cu pozitia normala pe arcada etc.» Tratamentul ortodontic e facut in principal pentru a imbunatati imaginea generala a fetei, pentru sanatatea dintilor si a gingiilor, precum si functionarea in bune conditii a aparatului masticator.De cele mai multe ori, necesitatea purtarii unui aparat ortodontic este observata de catre medicul stomatolog generalist, si din acest motiv el este cel care face de obicei recomandarea de a consulta un medic specialist ortodont. In paralel, puteti observa si dumneavoastra problemele dentare pe care le aveti, urmand apoi sa apelati direct la un medic ortodont.

» In primul rand medicul ortodont se concentreaza asupra rezolvarii acestor probleme de muscatura si aliniere a dintilor. Desi pe noi ne intereseaza mereu latura estetica, ortodontul nostru este preocupat de pozitionarea corecta a dintelui pe arcada, de corectarea muscaturii, etc. Este adevarat ca niste dinti perfect aliniati refac estetica pacientului, dar mai important este ca prin aceasta manevra se corecteaza muscatura si astfel se restabileste functionalitatea corecta a aparatului dento-maxilar (se elimina durerile articulare ale maxilarului, se imbunatateste masticatia, si se usureaza igienizarea dintilor. Nu in ultimul rand, o muscatura mai buna si o igiena dentara mai buna inseamna sanatate parodontala si astfel se elimiina aparitia imbolnavirii gingivale.

 

» Aparatul dentar este principalul "erou" in acest tratament, care are ca rezultat pozitionarea corecta a dintilor, corectarea muscaturii, si prin acestea obtinerea unui zambet perfect.

Acestea sunt unele dintre cele mai comune motive pentru o sesizare:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.