Ghidul Serviciilor
Compostar Cooperativa Agricola
inapoi la firma 72 vizite
Poza Despre companie
Foto

COMPOSTAR reprezinta singura cooperativa agricola din tara care, incepand cu luna martie 2014, produce si livreaza compost pentru ciupercile Pleurotus la nivel industrial. Investitia este realizata printr-un proiect complex, in valoare de aproximativ 4 milioane de Euro, finantat din fonduri europene prin masura 123 (“Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere”).

Cooperativa ofera fermierilor materia prima, respectiv baloti cu compost pasteurizat si insamantat cu miceliu pentru cultura in faza II. Detinem tehnologii de ultima ora pentru productia compostului, precum si o linie moderna pentru procesarea ciupercilor. Avem in dotare un laborator propriu ce poate realiza toate analizele pentru a avea un control riguros pe tot parcursul fluxului tehnologic. Avantajele ultimului venit si al solutiilor tehnice alese dupa ample analize de specialitate ne conduc in a putea spune ca avem una dintre cele mai moderne fabrici din Europa, specializata pe acest tip de produs.

COMPOSTAR foloseste materii prime de cea mai buna calitate, iar miceliul utilizat este furnizat de firme cu experienta internationala, ca de exemplu: ITALSPAWN si SYLVAN.

Balotii cu compost sunt in format paralelipipedic, cu dimensiunea de 25 x 35 x 50 si au o greutate aproximativa de 20-22 kg.

Activitatile de baza pe care cooperativa noastra le va desfasura sunt formate din productia si comercializarea compostului, a ciupercilor Pleurotus proaspete si semiconservate.

In afara de comercializarea propriu-zisa, echipa noastra si-a propus sa asigure un suport tehnic profesional atat tuturor clientilor nostri, cat si celor interesati sa inceapa o afacere legata de productia de ciuperci Pleurotus.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.