Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Asteco- Cluj Napoca
inapoi la firma 119 vizite
Poza Consult Medical Integrat
Foto
Foto

Centrul Medical ASTECO din Cluj-Napoca este singurul centru din Romania in care puteti solicita un consult simultan cu mai multi medici. Acest serviciu modern a fost implementat pentru prima data in Romania in clinica noastra, fiind creat dupa model occidental, cu medici specializati in Franta si Statele Unite. Consultatia integrata a fost aleasa de numerosi pacienti ca pas major in rezolvarea tulburarilor de nutritie, in special supraponderea, alaturi de care o serie de alte situatii medicale "simple" sau complexe au fost rezolvate prin expertiza echipei de specialisti, in aceasta formula de colaborare stransa interdisciplinara.

 

Afectiuni diagnosticate si tratate prin consultul medical integrat Afectiunile si situatiile care au justificat, in perioada 2010-2012 solicitarile cele mai numeroase pentru consultatiile medicale integrate au fost: sau, in absenta oricaror boli diagnosticate:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.