Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Asteco- Cluj Napoca
inapoi la firma 119 vizite
Poza Ecografie
Foto

Ecografia (ultrasonografia) este o tehnica de examinare non-invaziva, nedureroasa, prin care, cu ajutorul ultrasunetelor, se obtin imagini ale organelor interne, redate pe ecranul dispozitivului, si interpretate de medicul specialist. Centrul Medical ASTECO ofera, cu aparatura performanta, servicii moderne de ecografie Cluj pentru afectiuni din ramurile: medicina interna, cardiologie si medicina vasculara, reumatologie si endocrinologie, Doppler Color.   Bolile în care ecografia este utilizata ca metoda diagnostica la Centrul Medical ASTECO sunt: SERVICII ECOGRAFIE ADULTI:

SERVICII ECOGRAFIE COPII: ORAR ECOGRAFIE: ZILNIC, PE BAZA DE PROGRAMARE SPECIALISTI : Dr. Bogdan Nicu - medic specialist radiologie si imagistica medicala Dr. Diana Maxim - medic specialist radiologie si imagistica medicala Dr. Elena Busuioceanu - medic specialist medicina interna

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.