Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Asteco- Cluj Napoca
inapoi la firma 119 vizite
Poza Endocrinologie
Foto

Centrul Medical Asteco din Cluj-Napoca va ofera consultatii de endocrinologie Cluj, servicii de ecografie endocrina, punctii tiroidiene ecoghidate. Specialisti endocrinologie: Dr. George Dorin Pop, asistent universitar la clinica de endocrinologie Cluj-Napoca, doctor in stiinte medicale. Dr. Mihaela Rusu, medic specialist endocrinologie.     Foto: Dr. George Pop, endocrinologie Cluj Cabinet ASTECO Când apelam la endocrinolog? Situatiile medicale care justifica un consult endocrinologic Cluj: evaluare, diagnostic, tratament, sunt:

Centrul Medical Asteco ofera posibilitatea efectuarii analizelor de laborator Cluj prin punctul de recoltare aflat la parterul clinicii medicale Cluj Napoca. Consultatia de endocrinologie In cadrul consultatiei de endocrinologie Cluj, medicul specialist stabileste legatura dintre afectiunile sau simptomele prezente si starea hormonala a organismului. La consultatie, medicul recomanda analizele de laborator sau imagistice necesare, le interpreteaza si explica diagnosticul si diferitele posibilitati terapeutice, adaptate nevoilor organismului Dumneavoasta. Servicii de ecografie endocrina Punctia tiroidiana Punctia tiroidiana este indicata pentru evaluarea amanuntita a nodulilor tiroidieni, fiind urmata de analiza celulelor care se recolteaza prin punctie. Este recomandat ca nodulii cu dimensiuni crescute, si cu o structura cu anumite aspecte la ecografia tiroidiana, sa fie explorati prin aceasta investigatie. În cazul cancerului de tiroida, aceasta manevra nu predispune la diseminarea celulelor maligne. Punctia tiroidiana este o manevra minim invaziva – folosindu-se un ac, care este ghidat, cu ajutorul ecografului, la nivelul nodulilor ce trebuie investigati. Prin aceasta tehnica moderna, se evita frecvent interventiile chirurgicale efectuate în scop de investigatie. Punctia permite de asemenea evacuarea colectiilor lichidiene in caz de chiste tiroidiene mari. Consult integrat endocrinologie + nutritie Prin consultul medical integrat Asteco, pacientii care se adreseaza pentru evaluare endocrinologica, evaluare generala a starii de sanatate, sau probleme nutritionale si hormonale, pot opta pentru consultul medical integrat, in cadrul caruia beneficiaza de consultatie de endocrinologie, consutlatie si prescriptia planului nutritional de catre medic nutritionist, ecografie endocrina si ecografie abdominala, consult medicina interna. > > > detalii consult medical integrat > > > MEDIC SPECIALIST ENDOCRINOLOG CLUJ - Cabinet Endocrinologie Asteco

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.