Ghidul Serviciilor
Optilens, Clinica Oftalmologica Cluj
inapoi la firma 105 vizite
Poza Interventii chirurgicale
Foto

Clinica Optilens foloseste doar tehnologie de ultima generatie - LASER EXCIMER 1010 ALLEGRETTO WAVE EYE-Q BLUE LINE 400 Hz cu Tehnologia PerfectPulse® utilizata in operatii laser ochi Cluj pentru corectarea viciilor de refractie (LASIK, EPILASIK, LASEK, PRK, PTK).

Achizitia pe care a facut-o Clinica Optilens la începutul anului 2009 a fost o noutate pentru România, fiind printre putinele sisteme Allegretto din Europa de Est.

Clinica de Oftalmologie Cluj Napoca

Si chiar daca, odata cu trecerea timpului, si alte clinici vor achizitiona tehnologii similare, atuul pe care il are Optilens - Clinica de Oftalmologie Cluj Napoca  consta în vasta experienta de lucru a chirurgilor de aici, experienta dobândita atât în tara, cât si în strainatate.

Optilens - Operatii cu Laser Excimer Cluj

În clinica Optilens se efectueaza operatii cu Laser Excimer Cluj înca din anul 2001, Allegretto fiind al doilea Laser Excimer folosit aici. Prin urmare, dupa atâtia ani de experienta, suntem în masura sa apreciem calitatea si eficienta superioara a noului aparat Laser.

Investitii permanente in tehnologii de ultima generatie

Investitiile permanente în tehnologii de ultima generatie, combinate cu profesionalismul medicilor nostri, sunt confirmate de fluxul din ce în ce mai mare de pacienti, dintre care mare parte opteaza pentru interventiile cu Laser Excimer.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.