Ghidul Serviciilor
Manuel
inapoi la firma 138 vizite
Poza Reparatii
Foto

Pentru functionarea normala si fluenta a AMEF si a altor aparate distribuite de SC MANUEL SRL, se pot incheia contracte de service postgarantie (la cerere si in garantie) la preturi avantajoase.

Contractul de service este un cadru legal prin care, pe langa reviziile periodice care se fac, se asigura toate piesele de schimb si consumabilele necesare bunei functionari a echipamentului electronic.

Pe de o parte, existenta contractelor de service asigura mentinerea echipamentelor electronice in stare de functionare pe o durata maxima si cu perioade minime de intrerupere . Interventia tehnicienilor firmei este prompta si perioada de nefunctionare a aparatelor se reduce la maxim.

Pe de alta parte, incheierea contractelor de service pentru detinatorii de AMEF este o cerinta a legii (Ordonanta de Urgenta Nr.28 /1999 si altele ).

Se asigura practic confortul utilizatorului pentru a se evita situatiile neplacute generate  de functionarea  defectuoasa  a  AMEF.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.