Ghidul Serviciilor
Kara Vet-Cabinet Veterinar- Cluj Napoca
inapoi la firma 164 vizite
Poza Consultatii si Tratamente Veterinare
Foto

Consultatia incepe odata cu prezentarea la medicul veterinar Cluj Napoca. Inainte de consultarea pacientului, se poarta o discutie intre proprietar si medicul veterinar, referitoare la motivele si impejurariile ce au dus la prezentarea la cabinet.

Consultatia cuprinde un examen clinic amanuntit ce se bazeaza pe inspectie clinica, palpatie, ascultatie, termometrie, in urma caruia se poate pune un diagnostic cert sau, dupa caz, se continua investigatiile prin analize de laborator . De cele mai multe ori proprietarii nu dau importanta detaliilor, insa aceste mici amanunte pot ajuta la stabilirea unui diagnostic cat mai rapid si correct.

Tratamentele difera de la caz la caz in functie de diagnostic, insa pot fi modelate dupa fiecare pacient in parte, pentru ca fiecare individ este diferit, chiar daca sufera de aceeasi afectiune. Acesta este motivul pentru care conduita terapeutica este specifica pentru fiecare caz . Totodata exista pacienti cu boli cronice care necesita un tratament de lunga durata pe care proprietarul il efectueaza acasa la indicatia medicului, urmand se se prezinte periodic la control pentru reevaluarea starii de sanatate si a tratamentului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.