Ghidul Serviciilor
Fronius Bauelemente - Instalator Usi De Garaj, Industriale, Mecanisme De Actionare Electrica, Suceava
inapoi la firma 90 vizite
Poza Usi garaj sectionale
Foto
Foto

Reprezintă soluţia pentru izolare termică şi fonică ale cărei performanţe sunt oferite prin etanşeitate . Apoi o utilizare largă pentru închideri rezidenţiale a cărui spaţiu necesită o trecere frecventă . Un studiu relevă faptul că o uşă izolată de 40 mm îndeplineşte proprietăţile unui perete de construcţie. Scopul definit este concretizat prin armonia ansamblului arhitectural oferit ca parte integrantă a casei , dar şi culorile structurate îmbinate cu modele ambientale.

Garajul integrat în corpul de construcţie necesită întotdeauna o uşă secţională izolată. Deschiderea verticală şi apoi sub tavan economiseşte spaţiul din interior cât şi exterior. Alegerea acestor elemente de construcţie vă conferă avantaje multiple – uşor de utilizat, uşor de întreţinut , funcţionare pe termen lung , practică, fără service. Calitatea Fronius se transmite. Alegeţi cu recomandarea unui consultant tehnic Fronius.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.