Ghidul Serviciilor
Uzina De Zambete-Clinica Stomatologica- Iasi
inapoi la firma 119 vizite
Poza Fatete dentare
Foto

Fatetele dentare ceramice sau cele din portelan Lumineers reprezinta o metoda minim invaziva de ameliorare estetica a dintilor pentru un zambet perfect.

Din structurile dentare ce urmeaza a fi corectate se indeparteaza un start foarte subtire de smalt cu o grosime de 0,3 – 0,5 mm.

Fata vizibila a dintelui se va acoperi cu un strat de ceramica, confectionat in laborator, de culoarea, forma și dimensiunile stabilite de medicul stomatolog impreună cu pacientul.

Exista posibiltatea simularii in cabinetul stomatologic a diferite tipuri de fatete astfel incat pacientul poate alege constient maniera in care dorește sa-si infrumuseteze zambetul.

Trebuie precizat faptul ca pentru stabilirea indicatiilor acestei metode de tratament, in functie de situatia clinica a fiecarui pacient in parte. este absolut necesar un consult de specialitate.

Exista si un alt tip de fatete de portelan, numite Lumineers, care intrand pe piata a redefinit notiunea de estetica dentara.

Acest tip de fatete de portelan are calitati superioare celor uzuale avand aspectul unei ”lentile de contact”.

Fatete dentare din portelan Lumineers

Avantaje:

Pentru realizarea unui tratament cu acest tip de fatete de portelan, medicul specialist din cadrul clinicii noastre va prelua amprentele care vor fi trimise in Statele Unite la laboratoarele din California. Laboratorul ne va furniza in cel mai scurt timp posibil fatetele personalizate pentru pacientul in tratament.

Nu trebuie uitat faptul ca acest tip de tratament estetic necesita o verificare odata la 6 luni, realizata de medical specialist care conduce tratamentul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.