Ghidul Serviciilor
Express Transinternational - Transport Si Distributie Marfa, Colete, Sebes / Alba
inapoi la firma 117 vizite
Poza Transport colete Spania-Romania
Foto
Foto

Seriozitatea este unul dintre principiile de care trebuie sa beneficieze un client atunci cand apeleaza la o companie de transport colete. Pentru ca vorbim despre un mediu de afaceri dinamic, unde schimbarile se produc adesea spontan, compania noastra reuseste intotdeauna sa raspunda cu promptitudine cerintelor actuale ale pietei prin oferirea unor servicii de transport calitative si la preturi cat mai optimizate pentru a putea face fata unui mediu de afaceri competitiv.

Express Transinternational este compania de transport colete de care ai nevoie atunci cand iti doresti un parteneriat de lunga durata, bazat pe incredere si profesionalism. Compania noastra poate pune la dispozitia clientilor o varietate de servicii de transport marfa pe ruta Spania-Romania sau Romania-Spania. In functie de numarul de colete pe care doriti sa il trimiteti, compania noastra va poate pune la dispozitie vanete, camionete si camioane care sa transporte coletele in siguranta pana la destinatie. .

Prin intermediul flotei noastre se poate transporta o varietate larga de bunuri si produse. Profesionalismul si responsabilitatea fata de clienti sunt doi termeni care reusesc sa defineasca cel mai bine compania si serviciile pe care le oferim, fapt pentru care Express Transinternational dispune numai de personal calificat, iar toate mijloacele de transport benefiaza de asigurare. In plus, coletele transportate prin intermediul mijloacelor de transport puse la dispozitie de catre Express Transinternational va beneficia de asigurare pe intreaga durata a transportului.

Efectuam curse de transport colete în Spania, transport marfa intern si international oriunde în Europa, cu autocamioane moderne, soferi experimentati si costuri optime.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.