Ghidul Serviciilor
Express Transinternational - Transport Si Distributie Marfa, Colete, Sebes / Alba
inapoi la firma 117 vizite
Poza Transport rutier marfa
Foto

Oferim servicii complete de transport rutier marfa Romania – Spania si Spania Romania dar si alte destinatii nationale si internationale.În functie de cantitatea de marfa, va putem oferi camioane complete (FTL) sau in grupaj (LTL) cu masa utila de la 1.5 pana la 22 tone. În functie de tipul si modul de ambalare al marfii, camioanele necesare transportului pot fi carosate, cu prelata (cu sau fara posibilitate de decopertare).

Prin marfa generala se întelege o gama foarte variata de bunuri si produse. Aceasta categorie cuprinde toate marfurile care se pot transporta de la un punct la altul cu un mijloc de transport marfa standard. În categoria de marfa generala nu sunt cuprinse marfurile care datorita proprietatilor, caracteristicilor, dimensiunilor, volumelor sau greutatii lor nu pot fi transportate decât cu mijloace de transport specializate si autorizate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.