Ghidul Serviciilor
Mungavi
inapoi la firma 227 vizite
Poza Costume si camasi barbatesti
Foto
Foto

Atelierul nostru, cu o vasta experienta acumulata din colaborarea cu marile case de moda din Franta, va certifica unicitatea fiecarui costum barbatesc realizat pentru garderoba dumneavoastra. Cu un showroom la Bucuresti si unul in Paris, Mungavi este permanent conectat la tendinte, totodata pastrand traditia cusaturilor executate manual.

Tesaturile folosite pentru realizarea de costume si camasi la comanda sunt atent selectionate din cataloagele celor mai buni producatori din lume.

Atelierul Mungavi impleteste cu succes mijloacele tehnologice moderne cu tehnica traditionala de confectionare a costumelor barbatesti, dar arta executiei costumelor Mungavi consta in realizarea acordului ideal intre o conformatie unica, un stil modern si confortul absolut. Pentru a obtine cele mai elegante costume si camasi barbatesti la comanda nu trebuie decat sa stabiliti o intalnire. Croitorul nostru va prelua comanda si va supraveghea intregul proces de confectionare.

Va vom livra costumul comandat dupa aproximativ 6 saptamani de la momentul lansarii comenzii (termenul poate varia in functie de complexitatea comenzii).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.