Ghidul Serviciilor
Bertha Com, Usi De Garaj, Comercializare, Montaj Si Service - Craiova
inapoi la firma 134 vizite
Poza Grilaje
Foto

Usile rapide care se folosesc in cele mai multe cazuri pentru a desparti doua spatii interioare sau pentru exterior, unde conditiile climaterice sunt aproape stabile, asigura o inchidere perfecta, limitand patrunderea aerului rece sau cald, a fumului sau a prafului.

Perdea industriala cu benzi Stripe care garanteaza o buna izolare termica cu o diferenta de temperatura intre spatii de 18oC

Perdelele cu benzi sunt confectionate din fasii PVC transparent suprapuse unele peste altele; benzile sunt ancorate pe un suport de otel zincat sau din inox, oscilant la 180 grade; permit traversarea usoara a persoanelor si a autovehiculelor;

- garanteaza o buna izolare termica, cu o diferenta de temperatura între spatii de 18 gradeC

- diminuare a zgomotului între doua spatii de pana la 15% .

Grilajele de protectie interioare si exterioare sunt potrivite pentru protectia intrarilor magazinelor si a vitrinelor

Grilaje de protectie SAPI - pentru siguranta bunurilor dvs.!

In prezent distribuim peste 40 de tipuri de grilaje  si jaluzele. Grilajele si jaluzelele se pot utiliza oriunde, unde pe langa cerintele ridicate de protectie si transparenta este un criteriu important.

Cu ajutorul acestor grilaj e si jaluzele se pot realiza inchideri extrem de practice si estetice, de aceea le recomandam pentru utilizari interioare si exterioare.

Grilaje le si jaluze le in functie de greutate si dimensiune se pot actiona manual sau prin sistem de automatizare.

Toate tipurile de grilaje sunt confectionate din elemente cu suprafata zincata, dar pot fi vopsite si in camp electrostatic.

Usile culisante automate

Caracteristicile generale ale usei pietonale:

-motoreductor  cu enconder la 24 V c.c., cu o remarcabila silentiozitate, fotocelule de siguranta, senzor bidirectional, baterie  in caz de pana de curent, buton de comanda pentru deschiderea usei in caz de urgenta

Ascensor hidraulic de persoane

Ascensorul este prevazut cu sistem de aducere in prima statie intalnita la coborare in cazul intreruperii accidentale a alimentarii cu energie electrica a instalatiei(inclusiv sistem de deschidere automata a usilor).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.