Ghidul Serviciilor
Hotel Giuliano
inapoi la firma 33 vizite
Poza Apartamente
Foto

Apartamentele din Hotel Giuliano reprezinta spatii cu suprafete generoase, ce beneficiaza din plin de lumina naturala si ofera confortul dorit, ce va transforma calatoria dumneavostra intr-o experienta de neuitat. Luxoase si decorate cu mult bun-gust, apartamentele oferite de Hotel Giuliano va primesc intr-o atmosfera calda si foarte eleganta.

Acestea inglobeaza, alaturi de spatiile de odihna, o zona de lucru modern amenajata cu birou in stil clasic, canapea confortabila si fotolii in stil baroc, avand un design spectaculos. Este locul perfect pentru cazarea familiilor sau a indragostitilor dornici sa petreaca o seara de vis intr-un apartamentul dotat cu: mobilier confortabil, pat king size, minibar, linie telefonica, cablu TV, aer conditionat, incalzire centrala, tv Led in fiecare camera, wi-fi gratuit, birou, baie proprie cu cabina de dus, cosmetice, halat, papuci, uscator de par, si balcon.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.