Ghidul Serviciilor
Elsara Inst, Inchirieri, Vanzari Si Service Nacele Si Platforme Ridicatoare - Batesti / Prahova
inapoi la firma 237 vizite
Poza Service nacele si platforme
Foto

Firma noastra ofera servicii de intretinere si reparatii autorizate, cu personal tehnic de specialitate pentru nacele si platforme de lucru la inaltime.

Echipele noastre de întretinere si reparatii sunt la dispozitia clientilor raspunzand cu promptitudine pentru remedierea eventualelor defectiuni aparute la utilajele închiriate.

Timpul maxim de diagnosticare si incercare de remediere de la distanta este de maxim 1 ora iar timpul de interventie in santier este de maxim 24 ore.

Serviciile oferite de catre departamentul TEHNIC sunt:

– Echipele noastre de service stau la dispozitia clientilor nostri NON-STOP pentru remedierea eventualelor defectiuni aparute la utilajele pentru lucru la inaltime.

– In functie de solicitarile clientilor nostri putem livra in cel mai scurt timp piesele in santier sau la sediul acestora;

– Personalul nostru este instruit si autorizat pentru a mentine utilajele in conditii tehnice si de operare optime.

– Utilajele noastre, NACELELE si PLATFORMELE pentru lucru la inaltime sunt revizuite periodic si foarte atent, oferind astfel siguranta deplina in exploatare.

Daca doriti un serviciu profesionist de intretinere si reparatii pentru NACELE SI PLATFORME AUTORIDICATOARE nu ezitati sa ne contactati !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.