Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Gerada Tur
inapoi la firma 107 vizite
Poza Destinatii Exotice
Foto

Hotel Beachcomber le Canonnier 4* – Mic Dejun

Pret de la:1,375.00Euro

Descriere

Oferă 2 restaurante şi un bar la piscină înconjurat de 2 piscine infinite.

Zona de spa oferă tratamente de relaxare și include o sală de gimnastică modernă şi saună. Sunt disponibile 3 terenuri iluminate de tenis și 1 teren de volei. În plus, oaspeții pot folosi facilitățile de la Beachcomber Le Canonnier.

Complexul poate aranja diverse excursii, inclusiv tururi cu barca cu podea de sticlă şi scufundări. De asemenea, se pot închiria biciclete.

 

Facilitati

Dispune de lobby, restaurant principal, restaurant italian, restaurant a la carte „Le Navigator”, doua baruri tip boutique, acces WI-FI in hol (gratuit), coafor, spalatorie, piscina pentru adulti si o piscina separata pentru copii, bar la piscina, sezlonguri si prosoape la plaja- contra cost; miniclub pentru copii cu varstele intre 3-12 ani, babysitter – la cerere, contra cost; centru Spa ce ofera diverse tratamente si masaje – a fost construit in jurul unui copac banyan.

Activitati sportive incluse, in limita disponibilitatilor: schi nautic, windsurf, snorkeling, caiac, 3 terenuri de tenis, teren de volei, tenis de masa, yoga, tir cu arcul.

 

Camerele și suitele cu aer condiţionat de la Le Mauricia sunt amplasate în clădiri în stil mediteranean. Fiecare include zonă de relaxare cu TV prin satelit. Băile moderne oferă articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Camera Perioada Servicii Pret / camera   Double Room Aprilie Mic dejun € 2.750  /7 nopti /cam

 

Tarifele includ: -bilet de avion , cursa din Frankfurt – taxe aeroport -7 nopti cazare -masa confororm hotelului -transfer aeroport-hotel-aeroport

Tarifele nu includ: – zbor Buc – Frankfurt -asigurari storno si medicale -excursii optionale

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.