Ghidul Serviciilor
Alexandros Forklift & Trucks
inapoi la firma 167 vizite
Poza Stivuitoare electrice
Foto

Stivuitor electric cu 3 roti Model FBT13-AZ1

Timp pentru schimbare baterie: 1 MINUT                                                        Schimbul bateriei se poate realiza din lateralul electrostivuitorului cu ajutorul unei lize, astfel se elimină riscul deteriorării acesteia sau producerii unui accident.

Super manevrabilitate Când volanul de direcție este la un alt unghi, roata de tracțiune își poate schimba unghiul de la 0 la 180 grade. Stabilitate crescută.   Controlul vitezei de rotație În funcție de unghiul de rotație se ajustează viteza și accelerația garantând confort și stabilitate   Funcția de memorie pentru curba de acceleratie Prin funcția de înregistrare a operațiunilor   Funcția de regenerare Prin faptul că se poate seta automat viteza de pornire, de deplasare, de ridicare, de rotire și de frânare în concordanță cu condițiile de mediu existente, UN Forklift contribuie la eficientizarea producției. În același timp se acordă o atenție deosebită reducerii consumului de energie. În momentul frânării sau la schimbarea direcției bateria se încarcă automat, lucru ce duce la prelungirea perioadei de utilizare.

Caracteristici: - Tehnologie AC - Funcția de Alarmă pentru Eroare - Controlul puterii - Nivel de zgomot redus - Componente Ip54 protecție pentru medii umede și contaminate - Sistem detectare prezență operator și oprire în caz de urgență - Senzor pentru Poziție volan transmisă către sistemul de control în timp real - Display multifuncțional - Controlul automat al vitezei în curbă - Power Match with Controller - Frânarea în pantă - Frână de parcare - Frânare regenerativă la schimbarea direcției - Aderență sporită pe suprafață umedă sau denivelată - Protecție cauciucuri: ambele roți virează în sens opus în momentul rotirii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.