Ghidul Serviciilor
Eltim Ambasador Plus - Cazane De Incalzire Centrala, Boilere Termice Si Electrice, Timisoara
inapoi la firma 212 vizite
Poza Instalatii prevenire, stingere incendii
Pret: 13.176 RON
Foto

unurile fixe de stins incendiu cu apă tip  TFAS 3000/M sunt destinate pentru a fi folosite spre siguranţa dvs. de către formaţiile de pompieri în acţiunea de stingere a incendiilor de mari proporţii.

Uşor de manevrat atât în plan orizontal cât şi vertical pentru o intervenţie rapidă şi precisă, tunurile pot fi utilizate la presiunea maximă de 16 atmosfere şi la un debit de apă de 3600l/min, la care se poate obţine un debit de spumant aspirat de ejector de 240l/min. Agentul stingător utilizat este apa sub presiune şi spuma aeromecanică, obţinută din amestec de apă şi spumogen prin intermediul unui ejector, trecerea de la folosirea unui agent la altul fiind rapidă şi uşoară.   Tunul fix de stins incendii tip TFAS 3000/M se utilizează ca agregat fix, fiind montat pe un postament şi racordat la un hidrant subteran (cu diametrul nominal Dn = 100 mm sau Dn = 150 mm.) prin intermediul unui racord fix în scopul refulării cu apă sau spumă în timpul acţiunii de stingere a incendiilor.   DIMESIUNI GABARIT TUN FIX: Lungime totală: 2840±10mm Lăţime: 650mm Inălţime (cu ţeava în poziţie orizontală): max 1740mm Dimensiunile poligonului postamentului: max 1000X700mm Masa: maxim 210kg ŢEAVĂ PENTRU APĂ: Ajutaj final: Ø40 mm Presiunea apei la manometrul instalaţiei: 4-16 bari   EJECTORUL ŢEVII GENERATOARE DE SPUMĂ: Presiunea apei la manometrul instalaţiei: 4-16 bari Debit de apă la alimentare: 2000-3600l/min Debit aspirat de ejector pentru poziţia complet deschisă a robinetului: 140-240l/min

PARAMETRI ŞI POSIBILITĂŢI DE LUCRU: Unghiul de rotire al ţevii în plan orizontal: 360° Unghiul de rotire (înălţare) în plan vertical faţă de orizontală: -30 +80°

Parametri funcţionali ai tunului în condiţii atmosferice normale, la funcţionarea cu apă sunt în tabelul 1, iar pentru funcţionarea cu spumă în tabelul 2.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.