Ghidul Serviciilor
Eltim Ambasador Plus - Cazane De Incalzire Centrala, Boilere Termice Si Electrice, Timisoara
inapoi la firma 212 vizite
Poza Instalatii si utilaje industriale
Pret: 25.660 RON
Foto

Echipamentele de măcinat mase plastice de tip CASTOR sunt utilaje destinate granulării deşeurilor rezultate din procesul de injecţie şi a pieselor rebutate din masă plastică în vederea reciclării. Deşeurile rezultate din procesul de producţie pot fi materiale termoplaste: polietilenă de joasă şi înaltă presiune, PVC, ABS, poliamidă, etc.

Productivitatea utilajului este determinată în esenţa de tipul, forma şi dimensiunile materialului de măcinat, de turaţia de lucru, de tipul sitei utilizate (diametrele orificiilor), de nivelul de uzură al elementelor active, precum şi de îndemânarea operatorului.

Utilajele din gama CASTOR sunt proiectate şi realizate în vederea măcinării eficiente cu o turaţie redusă şi un consum energetic minim. Granularea cu turaţie redusă permite recuperarea integrală a materialului măcinat.

În funcţie de materialul de măcinat şi de granulaţia necesară, moara poate fi acţionată de un grup motoreductor (turaţii de până la 250 rot/min), sau prin transmisie cu curele trapezoidale (turaţii între 250-1000 rot/min). Este posibil ca acţionarea utilajului să se facă prin intermediul unui convertizor de frecvenţă ceea ce îi conferă avantajul alegerii turaţiei optime utilizând cuplul maxim.

Părţile componente ale echipamentelor de tip CASTOR sunt:

Buncărul de încărcare, spaţios, cu gura de alimentare protejată împotriva întoarcerii materialului mărunţit din moară. Camera de măcinare, echipată cu rotor cu un număr mare de cuţite (45-57 buc) dispuse ingenios pentru crearea unui profil spaţial optim de tăiere, cuţitele fixe longitudinale şi frontale, sită pentru granulare (cu orificii între 4 şi 25 mm). Tăierea materialului se face între cutiţele rotorului şi cutiţele fixe longitudinale şi frontale, apoi materialul se calibrează prin sita semirotundă situată sub cutiţele fixe longitudinale. Buncărul de colectare (CASTOR 1.2), sau ciclonul de evacuare (CASTOR 2.1, CASTOR 3.1), necesar colectării materialului măcinat. Prin utilizarea ciclonului echipat cu ventilator de evacuare creşte randamentul procesului, iar materialul granulat rezultat este separat de praf. Şasiul are o structură construită din profile rectangulare pe tălpi reglabile necesare poziţionării şi stabilităţii utilajului. Dispune de pereţi protectori pentru asigurarea zonelor cu elemente aflate în mişcare. Instalaţia electrică conţine motorul electric de acţionare (cu puteri cuprinse între 4 şi 18,5 kW), electroventilatorul de evacuare, limitatoarele de protecţie a zonelor periculoase pentru operator, cablurile electrice şi panoul de comandă capsulat. Protecţia motorului se realizează atât la depãşirea curentului (suprasarcinã) cât şi la depãşirea curentului de protecţie motor.

Atât cuţitele rotorului cât şi cuţitele fixe sunt construite din oţel înalt aliat, tratate şi rectificate. Muchiile tăietoare ale acestora pot fi reascuţite, nu este necesară înlocuirea lor. Asigurăm consultanţă în vederea alegerii optime a tipului de utilaj necesar pentru cerinţe specifice, asigurăm orice piesă de schimb, servicii de garanţie şi postgaranţie în maxim 48 de ore.

SPECIFICATII TEHNICE CASTOR 1.2:

Turaţia rotorului: 227 rot/min Nr. de corp rotor: 15buc Nr. cuţite fixe: 4buc Nr. cuţite pe rotor: 45buc Diametrul rotorului: 200mm Dimensiunile camerei de măcinare: 266x428x210mm Deschiderea buncărului de alimentare: 430x500x900mm Productivitatea: max 150kg/h Nivelul de zgomot la funcţionarea în gol maxim admis: 45dB Puterea motorului: 4KW Gradul de protecţie al echipamentului electric: IP 54 Tensiunea de alimentare/frecvenţa: 400V/50Hz

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.