Ghidul Serviciilor
Lemnor - Mobila La Comanda, Usi, Ferestre, Scari Interioare, Sibiu
inapoi la firma 127 vizite
Poza Servicii design si proiectare
Foto

De la idee la mobila

Totul, chiar si in proiectare mobila la comanda Sibiu, porneste de la o idee, o ideea in jurul careia se construieste intregul ansamblu de desing interior. Mobila nu este doar functionala sau practica, ea reflecta personalitatea si stilul proprietarului.

Ideea clientului se transforma intr-o schita, ca mai apoi, schita sa fie pusa intr-un plan 3D. Ne asiguram ca mobila se incadreaza fix in spatiu, nici un centimetru nu este pierdut.

Fiecare corp de mobila la comanda Sibiu este elaborat pana ca cele mai fine detalii si transpus virtual pentru o imaginne cat mai clara si mai detaliata.

 Design de interor

Echipa Lemnor are in componenta un designer de interior care va veni cu idei in functie de stilul ales de tine. Fie ca iti place stilul minimalist, scandinav, romantic, retro, cu accente traditionale, vintage, art deco sau asiatic, designerul nostru va gasi numitorul comun intre design si functionalitate.

Realizam mobila la comanda si dam viata ideilor.

 Idei si schite

Materializam ideile intr-o schita pentru a vedea daca toate, puse un langa cealalta, formeaza un design unitar si armonios. Tinem cont de forma, de culoare si de felul in care fiecare piesa se incadreaza in spatiul ales de tine, de client. Adaugam detalii, piese si accente pentru a da valoare fiecarui obiect.

Nimic nu ramane la voia intamplarii

 Proiectare 2D

Pentru o imagine cat mai apla a obiectelor de mobilier si a dimensiunilor acestora, proiectam schite 2D detaliate. Este important ca fiecare compartiment de mobilier sa aiba destinatie, sa aiba utilitate practica. Toti vrem sa folosim spatiul cat mai inteligent.

Fiecare milimetru conteaza.

 Proiectare 3D

Venim, masuram camera si toate detaliile precum usa sau geamurile si realizam o proiectie 3D a intregului plan. Proiectam mobilierul in spatiul masurat si relizam o proiectie 3D fidela. Acesta este marele avantaj cand optezi pentru mobila la comanda Sibiu.

Ideea devine viziune.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.