Ghidul Serviciilor
Avatex - Producator Lenjerii Hotel, Buzau
inapoi la firma 252 vizite
Poza Pilote si perne
Pret: 101,15 RON
Foto

Pilota matlasata invelis bumbac, umplutura vatelina greutate 450gr/mp (iarna)

77.35 lei – 101.15 lei

Pilota este umpluta cu vatelina de greutate 450gr/mp. Invelisul din bumbac confera pilotei delicatete la atingere si asigura un confort sporit.

Este matlasata pe toata suprafata ei iar cusaturile cu pas mic confera calitate si rezistenta suplimentara la spalare. Este un produs destinat hotelurilor si pensiunilor de minimum 2-3 stele

 

Pilote hotel / perne pensiuni

Întelegem importanta unui somn de calitate pe durata noptii. Daca temperatura, confortul sau chiar alergiile cauzeaza perturbari ale somnului atunci pilotele si pernele noastre de top pentru hotel te pot ajuta la rezolvarea acestor probleme.

Este esential ca pilotele pe care le folosesti în locatia ta sa fie la fel de confortabile precum pernele.

Gama noastra larga îti usureaza munca pentru a gasi produse dintre cele mai apreciate. Indiferent de ceea ce cauti: pilote hotel de vara, pilote hotel de iarna sau perne hotel. Fie ca vrei o captuseala calduroasa pentru noptile de iarna sau una racoroasa pentru cele de vara, noi îti oferim solutia de care ai nevoie. Sau poate preferi o varianta mai luxoasa precum cea  pilotelor cu puf de gasca.

O alegere moderna pentru clientii care nu prefera puful de gasca o reprezinta pilotele si pernele având ca umplutura vatelina. Acestea combina confortul bumbacului cu o atingere usoara, izolanta si calduroasa a microfibrei.

Toate pilotele noastre sunt disponibile într-o multitudine de dimensiuni. Sunt matlasate pe toata suprafata si învelite într-un material special care nu permite iesirea continutului. Umplutura este spalata si tratata  anti-acarieni la temperatura înalta si nu prezinta miros .

Credem ca odata ce experimentezi calitatea produselor noastre de clasa superioara pentru hotel, nu vei mai dori sa faci alte alegeri!

Pentru a-ti face patul sa arate si sa se simta extraordinar nu ezita sa comanzi oricare dintre aceste produse.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.