Ghidul Serviciilor
Hotel Fortuna*** Jud. Constanta
inapoi la firma 93 vizite
Poza Cazare hotel
Foto
Foto
Foto

Hotel Fortuna ofera cazare in camere moderne si spatioase pentru a asigura un grad de confort cat mai ridicat oaspetilor sai. Numarul maxim de persoane admise intr-o camera twin este de 2 adulti si 2 copii cu varstele cuprinse intre 0-14 ani. Se poate solicita gratuit un patut pentru copil (varsta intre 0-3ani) sau se poate solicita un pat suplimentar care se va tarifa in functie de varsta persoanei pentru care este solicitat (mai multe detalii la sectiunea Facilitati cazare). Camere twin sunt dotate cu :

mobilier nou (sifonier, comoda, noptiera cu oglinda, demifotolii cu masuta); pat twin (doua paturi); frigider/ minibar; televiziune prin cablu; baie in camera dotata cu mobilier, cabina de dus / cadita, uscator de par; balcon, mobilier de balcon (masuta, scaune si suport de rufe); plasa de insecte; sistem de climatizare; telefon in camera; conexiune internet wireless; pardoseala din gresie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.