Ghidul Serviciilor
Dentesse-Cabinet Stomatologic-Iasi
inapoi la firma 133 vizite
Poza Stomatologie copii
Foto
Foto

DENTESSE Kids & Teens. Clinică dentară dedicată copiilor și adolescenților.

Copilul dumneavoastră are nevoie de un mediu plăcut, medici prietenoși, care înțeleg nevoia de joacă și cu pregătire profesională specială. De aceea am creat DENTESSE Kids & Teens. Un loc special conceput pentru nevoile lui, unde să se simtă în largul lui, alături de jucării, tablete conectate la internet, PlayStation și o echipă prietenoasă.

 Ce este pedodontia?

Pedodontia (stomatologia pentru copii) reprezinta ramura medicinei dentare care se ocupa cu tratamentul specific al dintilor de lapte si al dintilor permanenti tineri.

Pedodontia cuprinde si tratamente profilactice, fluorizari, sigilari, deoarece prevenirea cariilor este la fel de importanta ca si tratarea lor, pentru ca unele afectiuni ale dintilor de lapte pot provoca tulburari in dezvoltarea si eruptia dintilor definitivi.

Dentesse este clinica stomatologica preferata de copii, pentru atentia deosebita care li se acorda de fiecare data. 

 Cum rezolvam la DENTESSE Kids & Teens problema copiilor care au frica de medicul dentist?

Medicii DENTESSE Kids & Teens au pregătirea corespunzătoare și răbdarea necesară pentru a aborda fața de copil un comportament care să-i inspire încredere. Nu este neaparat ca intervenția să aibă loc chiar din prima sedință. De foarte multe ori, medicii noștri vor avea una sau două sedințe de acomodare cu copilul dumneavoastră, unde vor comunica cu el, vor iniția diverse jocuri cu obiecte din cabinet, vor incerca sa ii castige increderea. O abordare brusca a copilului de catre medic nu va face altceva decat sa ii afecteze permanent si de cele mai multe ori iremediabil, increderea copilului in medicul dentist.

 Tipuri de sedare la copii și adolescenți Inhalo sedare asistată de medic anestezist (sedare conștientă)

Copii care nu pot fi convinsi sa colaboreze cu medicul dentist, pot beneficia la cererea parintilor de anestezie prin inhalo-sedare (anestezie constienta). Sub inhalo-sedare, medicul va putea termina tratamentul propus in termen scurt, de obicei intr-o singura sedinta. In inhalo-sedare se utilizeaza protoxidul de azot (cunoscut ca si FUNNY GAS, un gaz analgezic si sedativ) in combinatie cu oxigen.

Inhalat, protoxidul de azot induce un efect de relaxare care este mentinut pe intreg parcursul sedintei. Cei aflati sub efectul gazului descriu senzatia ca fiind una de plutire, asemanatoare visului.

Protoxidul de azot este o substanță complet sigură, si sanatoasa, fara efecte adverse, atat pentru copii cat si in cazul adultilor. Acest gaz se gaseste in aerul pe care il respiram zilnic, in concentratii mici.

Inhalo-sedarea face ca experienta copilului dumneavoastra sa fie una placuta, eliminand orice teama de medic sau tratament stomatologic. Inhalo-sedarea este recomandată copiilor cu vârsta de cel puțin 5 ani!

Analgo-sedare intra-venoasă asistată de medic specialist ATI

Nevoile speciale ale copiilor care manifestă o teamă exagerată de tratamentul stomatologic, sunt acoperite de o echipă de medici specializați ATI, medici stomatologi și asistente medicale.

 Sfaturi utile pentru parinti

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.