Ghidul Serviciilor
Athos Media
inapoi la firma 142 vizite
Poza Distributie pliante
Foto

Suntem o Agentie de Publicitate lider door-to-door distributie pliante neadresate si flyere. Din anul 2008, distribuim pliante, flyere,prospecte si alte materiale publicitare la cutiile postale din orasele : Ploiesti, Campina, Buzau, Targoviste, Boldesti-Scaeni, Valeni de Munte, Brasov. Acoperim peste 2000 de localitati din judetele Prahova, Buzau, Brasov, Dambovita.

Dacă doriti promovarea afacerii dvs. prin pliante, broșuri, monstre sau materiale publicitare, vă putem ajuta să livram mesajul dvs. într-un mod eficient și profesionist. Oferim: -distributie flyere si materiale publicitare la cutiile postale la case sau vile. -distributie flyere si materiale publicitare pe parbrizele la masini in Ploiesti, Campina, Brasov, buzau si alte orase din tara. -impartire flyere stradal in Ploiesti, Campina si Buzau. -distributie door-hangers pe clanta usii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.