Ghidul Serviciilor
Salon Tresor
inapoi la firma 182 vizite
Poza Rochii mireasa
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Spui “da” de nenumarate ori intr-o zi, insa exista o singura zi in viata ta cand vei spune “da” pentru totdeauna. Rochia de mireasa trebuie sa fie incomparabila fata de tot ce-ai mai purtat pana atunci. Mireasa e in centrul atentiei, iar rochia ei atrage toate privirile. De aceea, Salon Tresor by Pronovias din Cluj iti ofera doar modele de rochii unicat, create de designeri celebri si care sunt usor de adaptat oricaror forme.

Tafta, voal, matase, organza, broderie, dantela – sunt atat de multe optiuni incat nu ai cum sa te descurci fara un sfat de nadejde. Indiferent de constitutia corpului, de gusturi sau de preferinte, specialistii de la Salon Tresor by Pronovias iti pot oferi sugestii pertinente pentru tine in alegerea rochiei de mireasa. E suficienta o programare in salonul nostru pentru ca tu sa poti spune “da” din tot sufletul.

O mireasa moderna este speciala fiindca alege o rochie care sa se potriveasca nu doar formelor sale, ci si viselor sale. Miresele anului 2014 gasesc la noi modele de rochii superbe, lucrate cu mult bun-gust si aduse in Romania prin parteneriatul dintre Pronovias si Salon Tresor. Fie ca e tip A, fie ca e printesa, rochia de mireasa spune multe despre o viitoare doamna – aceasta ii afiseaza public gusturile si delicatetea.

La fel de important e si felul in care mireasa isi poarta si pune in valoare rochia. Tocmai de aceea, la Salon Tresor by Pronovias din Cluj va oferim si modele variate, unice de accesorii pentru mirese, care intregesc tinuta si-i confera acesteia o aura speciala. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.