Ghidul Serviciilor
Galeria Vitralia, Timisoara - Restaurare Vitralii
inapoi la firma 238 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Galeria VitraliaFrumosul in casa Dumneavoastra!

 

In anul 1999 artistii Simona Bolog si Gheorghe Huiban, doi creatori impatimiti de frumos, au deschis GALERIA VITRALIA, un spatiu unicat la vremea aceea, gandit ca fiind Atelier - Galerie. Ideea a aparut de la necesitatea comunicarii directe dintre creatori si cei carora ne adresam.In toata aceasta perioada am lucrat sub motto-ul "FRUMOSUL IN CASA DUMNEAVOASTRA" .In cadrul Galeriei realizam vitralii in tehnici traditionale sau dupa procedee initiate si brevetate de catre noi: vitralii pentru usi, ferestre, luminatoare, tavane, etc. Cu un design modern sau o linie clasica, vitraliile create de GALERIA VITRALIA constituie un element decorativ estetic, de mare efect vizual, dand personalitate ambientului!

 

Experienta acumulata s-a concretizat si in obtinerea a 3 brevete de inventie privind procedee de realizare a vitraliilor precum si includerea lor in structura termopan

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.