Ghidul Serviciilor
Stoica Stelian Catalin - Expert Electrician - Reparatii Electrice Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 129 vizite
Poza Servicii instalatii electrice
Foto

Cautati un electrician sau un prestator de servicii reparatii electrice sau servicii de mentenanta electrica in Bucuresti sau in judetul Ilfov ?

Expert-Electrician ofera servicii de interventii electrice rapide in regim de urgenta la dispozitia dvs. de Luni pana Duminica.

Dispunem de echipa formata din electricieni autorizati ANRE si cu experienta care va pot rezolva orice problema legata de instalatia electrica de la domiciliul sau firma dvs. : circuite, inlocuire prize, inlocuire comutatoare defecte, arse sau care electrocuteaza (curenteaza), executare bransamente electrice, defectiuni tablou de sigurante…

Apelati numarul de telefon 0761 335 414 si o echipa va ajunge la adresa indicata de dumneavoastra in cel mult 1 ora. Daca aveti nevoie de un electrician Bucuresti, apelati cu incredere la specialistii nostri !

Mai mult decat a va oferi in regim urgenta servicii de reparatii electrice si servicii de mentenanta electrica, Expert-Electrician militeaza in mod profesionist si responsabil pentru solutii care va pot feri de neplaceri : protectie selectiva si corect calibrata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.