Ghidul Serviciilor
Alice Grem
inapoi la firma 67 vizite
Poza Servicii constatari daune
Foto

DOCUMENTE NECESARE pentru constatari daune  

Pentru constatarea avariilor va asteptam cu urmatoarele documente, impreuna cu autovehiculul avariat: -  Documentele eliberate de politie, în original; -  Polita de asigurare Casco; -  Delegatie în cazul în care detinatorul autovehicului avariat este persoana juridica    sau procura notariala daca proprietarul persoana fizica nu participa la constatare; -  Imputernicire de la firma de leasing in cazul in care proprietar in talon este firma de    leasing -  Copie CI/B, talon si cartea de identitate a autovehiculului; -  Permis de conducere sofer, in original; -  Copie polita RCA a vinovatului , talon (in cazul in care vinovat de producerea    accidentului este o terta persoana).  

PUNCTE DE CONSTATARI DAUNE in incinta ALICE GREM  

1. ALLIANZ TIRIAC -  punctul de constatare functioneaza in zilele de luni, joi si vineri intre orele 09:00 – 16:00. 2. GROUPAMA -  punctul de constatare functioneaza in zilele de marti si joi intre orele 10:00 – 15:00.  

3. UNIQA -  punctul de constatare functioneaza in ziua de luni intre orele 10:00 – 14:00.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.