Ghidul Serviciilor
Cristal Grup
inapoi la firma 173 vizite
Poza Sticla plana
Foto

 Float

Geamul float este geamul simplu, transparent, avand caracteristici mult imbunatatite comparativ cu geamul traditional existent pe piata din Romania in urma cu 20 de ani.

Procesul de fabricatie este total schimbat: cel traditional, asa numit "geam tras" avea un proces tehnologic rudimentar, cu un randament mic si care nu putea asigura o calitate multumitoare: nu era perfect plan, continea impuritati si goluri de aer, era extrem de casant. Din acest motiv in Romania nu mai exista fabrici care sa foloseasca acest procedeu.

Calitatea geamului float este net superioara: suprafata este perfect plana, sticla este pura si foarte elastica.

Grosimmi disponibile: 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm.

 

 

  Low-e

Geamul low-e este un geam float, care pe una dintre suprafete are pulverizata o pulbere metalica, foarte fina, invizibila cu ochiul liber, formand o pelicula ce ingreuneaza foarte mult transferul termic. Din acest motiv, geamul termopan fabricat dintr-o foaie de float si una de low-e este recomandat pentru ca in anotimpul rece pastreaza caldura in interior.

Acesta poate fi de doua tipuri:

Grosimi disponibile: 4mm, 6mm.

Furnizorii nostri atat pentru float, cat si pentru low-e sunt doi dintre cei mai mari producatori la nivel mondial: Guardian si Saint Gobain.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.