Ghidul Serviciilor
Asistenta Medicala - Camine De Batrani
inapoi la lista anteriorul urmatorul
Asociatia Don Orione
Foto
Video
Despre noi
 

Activitatea Asociației cu batrânii a început într-o iarna geroasa când la Asociația Don Orione a ajuns un domn care ne-a spus: “Am adus aici împreuna cu un prieten o batrâna, este afara în mașina. Am avut grija de ea însa acum nu mai avem posibilitatea. Daca sunteți de acord o lasam aici, iar daca nu vreți noi oricum o lasam aici fiindca nu avem alta opțiune”. Doamna era o persoana excepționala.

De aici a pornit activitatea de primire a batrânilor, ajungând astazi sa gazduim peste 60 de persoane vârstnice. 

Azilul Don Orione primește persoanele vârstnice fara diferențe de cultura, rasa, religie, respectând legislația în vigoare, acordând aceeași atenție și celor defavorizați, celor abandonați, celor mai nevoiași.

Sa-i facem sa se simta ca acasa, iubiți ca în familie, prin acordarea de atenție nu numai nevoilor lor fiziologice și de sanatate, dar și personalitații lor, este scopul operei noastre de caritate.

 Câțiva dintre beneficiarii noștri sunt cu adevarat saraci, au fost luați de pe strada; alții din familii sarace, cu o situație precara datorata conflictelor familiale, care i-au lasat fara nimic; alții însa vin din familii bune și modeste; alții din familii foarte bune și bogate. Unii sunt independenți, dar majoritatea dintre ei au nevoie de ajutor în acțiunile cotidiene ale vieții. Mulți dintre ei nu merg și traiesc deja într-un carucior.

Noua problematica a persoanelor în vârsta din România: mulți dintre ei raman singuri, cu toate rudele în afara țarii, singuratatea fiind unicul lor prieten, ne determia sa ne îmbunatațim serviciile permanent astfel încât sa putem oferi beneficiarilor noștri o familie.


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
...
Bd. Eroilor, nr. 124-126, Voluntari, judetul Ilfov
0213505484
0771206670
Email: contact@asociatiadonorione.ro
Web: www.asociatiadonorione.ro
Orar: L-V: 8-16
Produse/servicii
 
Beneficiari cazare
Categorii de beneficiari ai azilului de ..
 
Conditii de cazare
Locatia este realizata dupa standardele ..
 
Sediu central
Oferim cazare pentru persoane varstnice, ..
 
Tarife
Camera de 2 paturi: 3000 lei / persoana; ..
 
Servicii camin batrani
gazduire pe perioada nedeterminata – tot ..
 
Centrul rezidential pentru copii cu dizabilitati
În 2009 Congregația Don Orione a început ..
 
Centru rezidential tineri, adulti cu dizabilitati
Centru rezidential pentru tineri si adul ..
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.