Ghidul Serviciilor
Asociatia Don Orione
inapoi la firma 1167 vizite
Poza Centre rezidentiale
Foto
Foto

Centru rezidential pentru tineri si adulti cu dizabilitati

În 2013 am reușit să terminăm întregul centrul, obținând fonduri europene, și am deschis o secție pentru tinerii cu dizabilități, și ei împarțiți în două categorii pentru a putea da o continuitate copiilor care între timp cresc.

10 dintre ei au o capacitatate motorie limitată și sunt intru totul dependenți, cu o capacitate intelectuală compromisă aproape în totalitate.

Din perspectiva intervenției terapeutice, tinerii și adulții fac parte din cea mai vulnerabilă categorie de vârstă deoarece serviciile necesare satisfacerii nevoilor acestora sunt deficitare. Din acest motiv Asociatia Don Orione a dezvoltat  noi proiecte destinat acetor tinerilor cu diferite dizabilități, donrindu-se oferirea de servicii specializate, de educație specifică și activități vocaționale menite să pregătească beneficiarii pentru atingerea maximului de potențial, etalonul fiind viața independentă.

Obiective

Obiectivul principal al acestui program este crearea unui sistem coerent care să susțină înțelegerea nevoilor tinerilor și adulților cu dizabilități.

Obiectivele specifice ale Centrului pentru tineri și adulți sunt:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.