Ghidul Serviciilor
Sys Testing
inapoi la firma 53 vizite
Poza Informatii tehnice
Foto

Spre deosebire de sistemele clasice, sistemele de injecție Common Rail (rampa comună) se caracterizează prin faptul că înmagazineză presiunea generată de pompa de înaltă presiune. În acest caz presiunea nu mai este condiționată de turația motorului ci este controlată electronic de către un computer.

Astfel, acest tip de injecție asigură un nivel de ardere al combustibilului mai eficient fapt ce aduce creșteri de performanță ale motorului, scăderea noxelor și zgomotului dar și scăderea consumului.

De regulă, în cazul în care se constată pierderi de presiune în sistemul de injecție, acestea se pot datora atât difuncționalitații pompei de înaltă presiune, a regulatorului de presiune sau injectoarelor. Tocmai datorită presiunilor foarte înalte la care lucrează, recondiționarea acestor componente necesită o atenție deosebită, o calificare pe măsura cerințelor dar și echipamente și ștanduri de probă corespuzătoare.

Dacă aveți probleme cu sisteme common rail Bosch, Denso, Delphi sau Siemens, specialiștii de la SysTesting au soluțiile pentru rezolvarea acestora.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.