Ghidul Serviciilor
Cosmoshop.ro
inapoi la firma 99 vizite
Poza Seruri si creme anticelulitice
Pret: 140,8 RON
Foto

Concentrat Anticelulitic Si Tonifiant Serum Di Vino Bruno Vassari

Concentrat anticelulitic si tonifiant, are in compozitia sa 5 substante active care actioneaza pentru a readuce fermitatea initiala a tesuturilor si pentru a evita aparitia sau pentru a diminua “pielea de portocala” deja existenta. 1. Glaucin: element activ natural care provine din planta Glaucium Flavium. Dovedeste o eficacitate multipla celulelor adipoase (celulele grase depuse), pe de-o parte inhiba diferentierea preadipocitelor, evitand formarea tesutului adipos si acumularea grasimilor. Pe de alta parte, exista o reversie celulara si transforma celulele adipoase existente in celule fibroelastice (tesut elastic). 2. Cafeina: Ingredient anticelulitic activ prin excelenta; impiedica formarea acumularilor de grasime si stimuleaza eliminarea grasinii retinute. 3. Algisium: Se pot remarca 3 proprietati ale acestei substante active  

4. Vitamina E: Vitamina cu actiune anti-oxidanta si anti-radicali liberi (efectele nocive ale soarelui). Previne imbatranirea pielii. 5. Extract de struguri: principalele substante active sunt polifenolii din strugure, substante active cu rol antioxidant de prevenire a imbatranirii pielii. De asemenea, putem remarca actiunile lor ca alfa-hidroxiacizi naturali, provocand una o eliminare naturala a celulelor moarte si, continand flavonoide, imbunatateste schimbul celular si eliminarea toxinelor, imbunatatind circulatia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.